ČLANEK – Miklavževanje 2023

Tudi letos nas je obiskal Miklavž v Slomškovi dvorani, kjer se je zbralo več kot 150 otrok. Po večerni sveti maši se je v Slomškovi dvorani pričel Miklavžev program. Najprej so nam učenci 7. in 6. razreda odigrali igro z naslovom »Pismo Miklavžu«. Igro sta pripravila ga. Terezija Vodišek in brat Juriju Štravs. Po odigrani igri nas je obiskal Sveti Miklavž v spremstvu angelov in dveh parkljev. Sveti Miklavž je nato razdelil otrokom darila in nas vse skupaj nagovoril z lepimi besedami.

Sveti Miklavž pa vam sporoča: »Nasvidenje otroci, se vidimo naslednje leto. Želim vam da boste v prihodnjih dneh vsi srečni, zdravi in da se naslednje leto zopet srečamo«

Hvala vse sodelujočim, ki ste nam omogočili pripravo Miklavževanja. Hvala Danici Čater, da je sprejemala prijave otrok in razdelila znamke ter celoten seznam poslala na Miklavžev naslov. Hvala g. župniku za podporo.

Naj vam prihajajoči božični prazniki prinesejo veliko veselja in lepih trenutkov, v prihajajočem letu 2024 pa vam želimo obilo sreče, zdravja in miru.

Katehetski svet Župnije Dramlje