VABILO – ORATORIJ 2023 »Stopi na pot!« Dramlje 7- 11. avgust

SPOŠTOVANI STARŠI IN OTROCI! Prihaja čas za novi oratorij, ki ga župnija Dramlje že kar nekaj let pripravlja med vsakoletnimi šolskimi počitnicami v mesecu avgustu.

»Stopi na pot!«

Tema prihajajočega oratorija je Hobit. Gre za književno delo avtorja J. R. R. Tolkiena, znanega tudi po fantazijski trilogiji Gospodar prstanov. Bistveno sporočilo, ki ga najdemo v Hobitu, je pomembno razlikovanje med dobrim in zlom, med pravilnim in napačnim, med tisto pravo resnico in krivico.

Oratorij se bo odvijal med 9. in 15. uro v prostorih Kulturnega društva Dramlje  in v okolici cerkve. Prijave za udeležbo na oratoriju zbira Danica Čater v gostišču Čater, do konca julija. Oratorij je namenjen otrokom od 1. do 8. razreda.  Ker pri izvedbi oratorija nastanejo tudi materialni stroški, vas prosimo, da skupaj z izpolnjeno prijavnico oddate tudi denarni prispevek, ki znaša: 30€ za prvega udeleženca, drugega 25€,vsak naslednji pa 15€. V ceno je vključeno vsakodnevno kosilo in pripomočki, ki jih bomo upo­rabljali .Oratorij v Dramljah sofinancira občina Šentjur.

Prijavnica-ORATORIJ DRAMLJE 2023